BAKERY SCHOOL - ȘCOALA DE BRUTĂRIE

BAKERY SCHOOL - ȘCOALA DE BRUTĂRIE

Sustinerea asociatiei @ Daruieste ziua ta ~ 2021

Dată: 31 December 2021
  Bakery School este un proiect de suflet, este o scoala de meserii care si-a deschis usile pentru 39 de elevi din medii defavorizate, dornici sa inv
[ Show more ]

1

Galantomi:

9

Donații:

2,225 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Bakery School este un proiect de suflet, este o scoala de meserii care si-a deschis usile pentru 39 de elevi din medii defavorizate, dornici sa invete maiestrie, 39 de viitori brutari, cofetari sau, de ce nu, ciocolatieri. Bakery School este angajamentul nostru pentru comunitate.

Dorim sa avem un impact pozitiv in vietile acestor elevi si sa le deschidem calea de a invata o meserie nu doar frumoasa, ci si esentiala tuturor, iar lucrurile nu se vor opri aici. Vom continua sa investim in noi parteneriate pentru a instrui si pentru a sustine multe generatii de absolventi ai Bakery School, multi ani de acum inainte.

Anul acesta am ales sa imi donez ziua de nastere pentru a sustine activitatea Bakery School. De formarea elevilor se ocupa trainerii nostri, insa avem nevoie de ajutor pentru a putea aduce elevii zi de zi la scoala. Orice contributie, oricat de mica, ne va fi de ajutor in combaterea abandonului scolar.

Multumesc.