BAKERY SCHOOL - ȘCOALA DE BRUTĂRIE

Susții brutărit și cofetărit, îți dăm de citit!

Dată: 31 December 2023
Cărțile editurii Vellant urcă elevii de la Bakery School în avionul către WorldSkills 2024! În anul 2024, ne dorim să vedem tinerii, care își
[ Show more ]

Galantomi:

Donații:

3,567 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

În anul 2024, ne dorim să vedem tinerii, care își doresc să facă performanță în brutăriile și cofetăriile din România, pe podiumurile de la Lyon. În călătoria noastră se alătură și Vellant.

Editura cărților însemnate și primul partener privat al Bakery School susține noua generație de brutari și cofetari prin 1500 de cărți. Donezi pentru viitor de brutar și cofetar, avansezi călătoria elevilor noștri către WorldSkills 2024 și primești cadou una dintre cele 10 titluri ale editurii Vellant: No war - Marina Ovsyannikova, Povestea testosteronului, hormonul care ne domină și separă - Carole Hooven, Mindful business - David Gelles, Cortegiul umbrelor - Julian Rios, Ești pe punctul de a face o greșeală teribilă - Olivier Sibony, O fi bun de ceva? - Jerry Seinfeld, Miere neagră - Dan Pleșa, Wabi-Sabi.Considerații suplimentare - Leonard Koren, Revista Iocan (nr. 7), Revista Iocan (nr.8).