Alerg pentru Bakery School Romania si sustin viitorii cofetari & brutari ai Romaniei

 

Maria Gheorghe BAKERY SCHOOL - ȘCOALA DE BRUTĂRIE

100% Complete
1,605 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
21
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bine te-am gasit!

Sunt Maria, tehnolog experimentat in industria de panificatie si am ales sa alerg 10 km la Maratonul Bucuresti pentru a sustine cauza Asociatiei Bakery School Romania pentru ca imi doresc un viitor in care sa fii brutar sau cofetar sa reprezinte o mandrie.

Cred in proiectul Bakery School, am avut ocazia in repetate randuri sa lucrez indeaproape cu o parte din ei si ma bucur sa pun umarul in sustinerea pe mai departe a acestui proiect.

Cu fiecare generație absolventă vom creste semnificativ numarul profesionistilor calificati si bine instruiți din domeniu brutariei-cofetariei. Pentru ca viitorul are nevoie si de astfel de meserii.

Sustine si tu cauza si investeste in dezvoltarea meseriilor din Romania!

Multumesc,

Maria


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Dorim să facem diferența în comunitate și ne propunem să avem un impact pozitiv în viețile copiilor din medii defavorizate prin suport financiar oferit elevilor noștri și prin crearea de forță de muncă calificată, atât de necesară pe piața muncii.

SUSŢIN PROIECTUL

Sustinerea asociatiei

Strangerea de fonduri pentru acoperirea costurilor necesare managementului zilnic al Asociatiei (plata profesori, burse elevi, transport elevi)

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

21 Donații

[PRIVATE DONATIONS]
Maria Gheorghe : BAKERY SCHOOL - ȘCOALA DE BRUTĂRIE
Alerg pentru Bakery School Romania si sustin viitorii cofetari & brutari ai Romaniei